Azimfamily Azimfamily: Putera Keluarga Azim Bertugas Sebagai Jururawat Lelaki Di Hospital Swasta KPJ...

Putera Keluarga Azim Bertugas Sebagai Jururawat Lelaki Di Hospital Swasta KPJ...

 
 AYAH


 
Dilahir di Kluang, Johor. Membesar dengan berbekal satu azam…..menjadi manusia yang bersyukur kepada illahi.

Sepanjang perjalanannya telah menempoh pengalaman berpindah randah, bertukar tempat sekolah, bekerja pelbagai tempat untuk mencari wang saku bagi menampong perbelanjaan.

Kini bekerja diagensi kerajaan tetapi masih mencari identiti diri dan asal orangtuanya. Semasa belajar di Universiti tempatan, beliau sempat dimaklumkan oleh bekas penyelia asrama Universiti yang ada pertalian persaudaraan menyatakan maklumat penting menyatakan berasal dari suku Negeri Sembilan (suku Batu Hampar, kampong pelangai, Kuala Pilah) dan ada juga maklumat mengatakannya dari keturunan Raja Belarus.

 
Mama
 

 
Dilahir di Kluang, Johor. Membesar dengan berbekal satu azam…..menjadi manusia yang bersyukur kepada illahi.
 
Sepanjang hidupnya berusaha berjimat cermat pebelanjaan untuk simpan wang saku bagi menampong perbelanjaan persekolahannya.

Kini bertugas  di Jabatan Kerajaan. 
PUTERA-PUTERANYA
 
   Putera Sulong : MUHAMMAD ZARIF AZIM
 

Anak sulong (Lelaki) dan bekerja disektor hospital swasta dan berusaha meningkat keupayaannya serta mengenali diri sendiri dengan melanjut pelajarannya.
 
Sulong semasa kini berusia 26 tahun dan berada di selatan Semenanjung Malaysia hampir 5 tahun semenjak tahun 2009.  Beliau gemar dengan permainan remaja masa kini tetapi tetap memberi tumpuan khusus kepada kerjanya. Dalam usia kedewasaan ini, banyak pengetahuan dan pengalaman yang diperolehinya yang tidak dapat dibeli dan didalam buku rujukan akademik.
Putera  Angah: MUHAMMAD HAFIZ AZIM
 

Anak kedua (Lelaki) dan bekerja disektor hospital swasta dan berusaha meningkat keupayaannya serta mengenali diri sendiri dengan memahami keupayaan di dalam dirinya.

 Putera Alang: MUHAMMAD ZHAFRI AZIM
 

Anak ketiga (Lelaki) dan bekerja disektor hospital swasta dan berusaha meningkat keupayaannya untuk menikmati pengalaman berada diluar negera.

Alang sentiasa mengutamakan kebajikan keluarganya khusus kepada orangtua. Selesai menghabiskan pengajian kejururawatannya di Kolej Perubatan DiRaja Perak yangmana merupakan sebahagian dari Universiti Kuala Lumpur. Berminat didalam aktiviti kemasyarakatan dan berpotensi menjadi warga yang berbakti kepada ugama, Negara dan bangsa.

  
 
Putera Bongsu: MUHAMMAD HARIZ AZIM 

 
 
Anak keempat (Lelaki) berusaha untuk bersedia menghadapi pemeriksaan utama buat pertama kalinya.


Lahir pada tahun 1997 di Kuala Lumpur di Pusat Perubatan Swasta melalui kaedah pembedahan. Minat didalam bidang membina badan dan computer.